Contacteer Pony's & Pistolets

Karina & Erik De Boeck

Barbarastraat 85C - 3120 Tremelo

+32 478/67.30.70 - info at ponys-en-pistolets punt be

Contactformulier

 

Hiermee controleren we dat u geen robot bent.

 
 

Bed and Breakfast Arrangementen

Gastronomisch Arrangement 

#Het huiskamer arrangement : Kiest u voor een gastronomisch weekend in huiskamersfeer? Dan is deze formule de juiste voor u! Uitgebreid ontbijten doet u in onze huiskamer en voor het diner mag u aanschuiven in het sfeervolle huiskamerrestaurant "Postelein". De keuken is eigentijds Frans, waarbij seizoensproducten en streekgroenten een belangrijke rol spelen. Deze heerlijke keuken bevindt zich slechts op 1km van onze B&B, u kan er dus zelfs te voet geraken. 

Meer info? http://www.postelein.be

Damiaan-Wandelarrangement

Verwelkoming met een Damiaanbiertje op de kamer. Treed in de voetsporen van Damiaan en verken zijn geboortestreek met de Damiaanroute. En een bezoek aan het Damiaanmuseum mag niet ontbreken. 

Prijs arrangement voor 2 personen: vanaf 120€ (overnachting, uitgebreid luxe-ontbijt, Damiaanbiertje en Damiaanroute). Bezoek aan Damiaanmuseum is niet inbegrepen.

Ruiter en paard – Arrangement

Onze B&B beschikt over een grote paardenstal en is dus uitermate geschikt voor een weekend te paard. U kan één of meerdere boxen bij ons huren en wij zorgen voor stro en voeding. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw paard(en) te laten grazen in de wei. De goede zorgen van echte paardenkenners krijgt u - en uw paard(en) - er gratis bij!

Prijs arrangement voor 2 personen: vanaf 110€ (overnachting, uitgebreid luxe-ontbijt én de zorgen voor één paard - 10€ per paard).

Vespa - Arrangement

Wilt u graag de uitgebreide streek leren kennen? Dan is het Vespa-arrangement zeker iets voor u! 's Morgens kan u rustig ontbijten bij ons en er nadien voor een halve of hele dag op uit trekken! Zeker de streek rond Leuven en het mooie Hageland zijn uitermate geschikt om met de Vespa te bezoeken!

Prijs arrangement voor 2 personen : vanaf 159€ (overnachting, uitgebreid luxe-ontbijt én de huur van één vespa voor bestuurder en passagier voor een halve dag).