Contacteer Pony's & Pistolets

Karina & Erik De Boeck

Barbarastraat 85C - 3120 Tremelo

+32 478/67.30.70 - info at ponys-en-pistolets punt be

Contactformulier

 

Hiermee controleren we dat u geen robot bent.

 
 

De kamers van onze Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Groene kamer

Deze kamer is de meest ruime kamer en geeft uit op het zuiden met zicht op onze pony’s en weilanden. De ideale plek om tot rust te komen! Op deze kamer kan een extra bed worden voorzien.

Een apart zithoekje nodigt u uit om ten volle te genieten. Alle comfort staat ter beschikking : dubbel-boxspringbed, TV, internet en waterkoker. De ruime badkamer is voorzien van toilet, regendouche, lavabo en haardroger.

Bed & Breakfast: Oranje kamer

Deze eveneens ruime kamer zal u zeker bekoren. Warme tinten gecombineerd met een gezellige zithoek. In deze kamer kan u uren wegdromen!

Alle comfort staat ter beschikking : dubbel-boxspringbed, TV, internet en waterkoker. De ruime badkamer is voorzien van toilet, regendouche, lavabo en haardroger.

Bed & Breakfast: Paarse kamer

Deze charmante kamer ligt op het gelijkvloers aan de achterzijde van het huis. Het is een knusse kamer met pittige accenten in een warm kader. De ideale kamer voor een romantisch weekendje weg!

De kamer is voorzien van alle comfort : dubbel-boxspringbed, TV, internet en waterkoker. Een aparte badkamer met regendouche, toilet, lavabo en haardroger.